Фото: nikopolnews.net

У Мелітополі партизани підірвали вантажний потяг, який доставляв боєприпаси та паливо окупантам

У п'ятницю, 15 грудня, у тимчасово окупованому Мелітополі партизани провели успішну диверсію й підірвали залізничний потяг, який возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо російським загарбникам.

Про це повідомив Центр нацспротиву.

"У зворотному шляху цей поїзд вивозив з тимчасово окупованих територій руду, зерно та пошкоджену техніку. Проте завдяки героям підпілля поїзд свій рух завершив остаточно", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вибух стався о восьмій ранку. Внаслідок підриву пошкоджено залізницю та тепловоз з вагонами.

"Окупаційна адміністрація намагається приховати факт диверсії поки росіяни без успіху шукають партизан. Залучені співробітники ФСБ, зрадники з поліції, кінологи з собаками й навіть експерти кримінальної лабораторії", — наголосили у Центрі.

Загалом за 2023 рік це вже одинадцята успішна диверсія на залізниці. Попередній потяг Рух Опору успішно підірвав 13 жовтня.

Нагадаємо, 2 грудня у Мелітополі партизани провели спецоперацію внаслідок якої була ліквідована жива сила окупантів та пошкоджена ворожа техніка.

Раніше повідомлялось, що Сили спротиву підірвали автомобіль кадировців під тимчасово окупованим Мелітополем Запорізької області. Перед цим між сторонами сталась перестрілка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.12.2023 12:22