Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Мелітополі пролунали п'ять вибухів: мер Федоров повідомив деталі

У вівторок, 19 вересня, у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області сталася "бавовна". Повідомляють про щонайменше п'ять гучних вибухів.

Про це у Telegram повідомив міський голова Іван Федоров. Він зазначив, що найгучніше було в районі заводу "Автокольорлит". За його словами, потрібно тепер чекати офіційної інформації він Генштабу.

"В поки що окупованому Мелітополі "певео" рашистів не встигає працювати. Місцеві жителі повідомляють про понад п'ять вибухів", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 вересня у тимчасово окупованому Мелітополі та навколишніх населених пунктах пролунав потужний вибух. Деякі жителі чули потужну вібрацію.

Також відомо, що у Мелітополі та Бердянську встановлені крематорії, але їх не вистачає. Місцеві мешканці повідомляють про жахливий сморід.

Нагадаємо, раніше Іван Федоров повідомляв, що рашисти вивозять окупаційну владу з тимчасового захопленого Токмака на Запоріжжі. З міста евакуювали так званий паспортний стіл, а "аусвайси", тобто тимчасові російські паспорти, окупанти пообіцяли видавати в Мелітополі. Крім того, з міста були "героїчно" вивезені співробітники російського ФСБ та частина окупаційної адміністрації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.09.2023 10:33