Фото: Харківський метрополітен / Facebook

У метро Харкова через постійні ракетні обстріли почала протікати стеля

Російські загарбники постійно тероризують Харків ракетними обстрілами. У зв'язку із цим на станції метро "Спортивна" сталися зсуви ґрунту, через що почалося незначне протікання зі стелі.

Про це повідомили у комунальному підприємстві "Харківський метрополітен". Там вказують, що протікання не загрожує підтопленням та не несе загрози для пасажирів.

Роботи на станції ведуться ще з минулого тижня.

"Зазначені роботи потребують значної кількості часу та їх можливо виконувати виключно у нічний період доби, коли не відбувається перевезення пасажирів", — зазначили у прес-службі метрополітену Харкова.

Там додали, що центральний міжстанційний пішохідний перехід зі станції "Спортивна" до станції "Метробудівників" зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт.

"Перехід між станціями здійснюється через боковий пішохідний перехід", — поінформували комунальники й перепросили у мешканців за тимчасові незручності.

Нагадаємо, днями у Харкові в результаті ударів російських загарбників по резервуарах підприємства у Немишлянському районі стався витік нафтопродуктів в екосистему. За попередніми даними, в навколишнє середовище потрапило близько 3000 тонн продуктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.02.2024 01:19