У мінфіні США вже готовий указ про санкції за торгівлю з КНДР

08 ВЕРЕСНЯ 2017 14:26

Міністр фінансів США Стівен МНУЧИН заявив про те, що підготував указ, який передбачає санкції проти країн, які торгують з Північною Кореєю і готовий відправляти його на підпис президенту Дональду ТРАМПУ, інформує TrueUA з посиланням на The Hill.  

«Якщо ми не отримаємо ці додаткові санкції ООН, то, як я вже говорив на вихідних, я підготував виконавчий указ, який вже можна відправляти на стіл президенту. Указ дозволить припинити торгівлю і ввести санкції проти всіх, хто займається торгівлею з Північною Кореєю», - зазначив МНУЧИН.  

За його словами, «ситуація навколо КНДР є неприйнятною» і це очевидно, що зараз увага зосереджена на тому, щоб в ООН запровадили додаткові санкції.  

Як повідомлялося, постійний представник США в ООН Ніккі ХЕЙЛІ закликала Раду Безпеки прийняти максимально сильні заходи проти КНДР після її останнього ядерного випробування.   

За її словами, час для півзаходів в Радбезі закінчився, настав час вжити всіх дипломатичних засобів, поки не пізно.  

А США підготували проект резолюції РБ ООН у зв'язку з випробуваннями КНДР водневої бомби і балістичних ракет, який передбачає введення ембарго на постачання нафтопродуктів в Північну Корею, а також заморожування всіх активів диктатора Кім Чен ИНА і північнокорейського уряду.

 

Політика, 08.09.2017 14:26