Фото: depositphotos.com

У міноборони РФ повідомили про збиття ще одного безпілотника: в якому регіоні впав БпЛА

У неділю, 13 серпня, російські загарбники заявили про нібито збиття безпілотного літального апарату. Це вже другий такий випадок за добу.

Відповідне повідомлення з'явилось в російському міноборони. За словами окупантів, вони нібито знищили в небі над Курською областю український БпЛА. Його ціллю були "об'єкти на території РФ". Цікаво, що рашисти знову не повідомляють про можливі руйнування.

Варто відзначити, що за декілька годин до цього інциденту міністерство оборони РФ повідомляло, що український безпілотник намагався атакувати російську територію, однак нібито був збитий над Бєлгородською областю.

Нагадаємо, до кінця 2023 року концерн Rheinmetall поставить в Україну безпілотну систему Luna New Generation. Вона є першим ударним безпілотником німецького виробництва. Система безпілотників складається з наземної станції управління з декількома дронами, стартовою катапультою та військовими вантажівками.

Раніше речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що наразі невідомі наслідки атаки в районі Кримського мосту 12 серпня. У Повітряних силах України припускають, що споруду не могли перекрити без вагомих причин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.08.2023 14:16