Фото: ГУР МО

У Міноборони РФ зробили заяву щодо нової хвилі мобілізації

Російське Міноборони зробило нову заяву щодо можливої нової мобілізації. Кажуть, що "не планують другої хвилі, оскільки нібито вистачає призваних раніше і добровольців".

Про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Міністерство оборони Росії відреагувало на хвилю повідомлень про можливу нову мобілізацію у РФ.

"У планах Генерального штабу ЗС РФ немає другої хвилі мобілізації. Уже призваних у рамках часткової мобілізації та добровольців цілком вистачає для виконання покладених завдань у рамках спецоперації (війни, ред.)", — йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, британська розвідка заявила, що російська влада готується розпочати велику військову кампанію з набору додаткових 400 тисяч військових. Громадянам презентують це як залучення добровольців, професійних кадрів, а не як нову обов’язкову мобілізацію.

Також Російська Федерація відмовилась провести демобілізацію студентів в "ЛНР" та "ДНР". На початку повномасштабного вторгнення окупанти провели "загальну мобілізацію" на захоплених районах Донецької та Луганської областей. Згодом вони пообіцяли демобілізувати студентів у так званих "закладах вищої освіти", але обіцянку не виконали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.03.2023 08:52