Василь Прозоров. Джерело: росЗМІ

У Москві підірвали авто зрадника та екс-працівника СБУ, — росЗМІ

У п'ятницю, 12 квітня, у столиці Росії вибухнув автомобіль колишнього співробітника Служби безпеки України (СБУ). За даними росЗМІ, Toyota Land Cruiser Prado належить Василю Прозорову.

Про це пише російська пропагандистська інформагенція ТАСС із посиланням на джерела в оперативних службах.

Як повідомляють росЗМІ, російські слідчі порушили кримінальну справу після вибуху в автомобілі Toyota Land Cruiser Prado, який трапився на півночі Москви — на Коровінському шосе. Власником автомобіля є колишній співробітник Служби безпеки України. 

За словами співрозмовника агентства ТАСС, вибух пролунав, коли чоловік сів в автомобіль. Власник авто зазнав поранень: у нього пошкоджені ноги та ліва рука. Криміналісти московського СК спільно з оперативними службами оглядають місце вибуху, найближчим часом буде призначено низку експертиз.

Що відомо про Василя Прозорова

Василь Прозоров працював в СБУ з 1999 до 2018 року. У 2019 році на прес-конференції в Росії Прозоров заявив, що з квітня 2014 він добровільно з ідеологічних мотивів сприяв РФ в отриманні інформації. Також він заявив, що мав доступ до секретних даних про операцію на Донбасі та навіть бував на закритих засіданнях Ради національної безпеки та оборони.

Нагадаємо, у листопаді минулого року на Луганщині на одному з блокпостів у Кремінній підірвали автомобіль високопосадовців терористичної "МВС ЛНР".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.04.2024 15:50