Пожежа на заводі спеціалізованих автомобілів у Москві. Фото: росЗМІ

У Москві сталася масштабна пожежа на заводі спецавтомобілів (фото)

Ввечері у неділю, 3 грудня, у столиці країни-агресорки Москві спалахнула сильна пожежа на заводі спеціалізованих автомобілів. Займання нібито сталося в адміністративній будівлі підприємства.

Про це повідомили російські пропагандистські видання. Площа пожежі охопила близько двох тисяч квадратних метрів.

Загоряння почалося близько 22:00 за київським часом (23:00 — за московським). Завод розташований на Відкритому шосе в Москві.

"За адресою: Відкрите шосе, будівля 12, корпус 3, у виробничій будівлі сталася пожежа. Спостерігається відкрите горіння, вогонь інтенсивно розповсюджується", — інформували російські ЗМІ.

пожежа

Пожежа на заводі спеціалізованих автомобілів у Москві. Фото: росЗМІ

Пізніше пропагандисти зазначили, що стався частковий обвал даху. Попередньо — постраждалих внаслідок пожежі немає.

Рятувальники визначили пожежу третього (підвищеного) рівня складності.

"Всередині будівлі заводу, що горить, почалися хлопки, відбуваються обвалення", — вказували росЗМІ з посиланням на джерела.


Довідка: Підприємство, в якому сталася пожежа, є одним із найбільших виробників причепів у Європі. Його засновано в 1962 році й спочатку спеціалізувалося на випуску кузовів для військової техніки.

Раніше завод виробляв техніку для Збройних сил СРСР, продукція військового призначення, поставлялася і в армії союзників — учасників Варшавського Договору.


Нагадаємо, 26 листопада у Москві на Мосфільмівській вулиці сталася масштабна пожежа. Повідомлялося про займання електропроводки під мостом.

Кількома днями раніше, 24 листопада, на території московської електропідстанції "Чагіно" спалахнула пожежа. Інцидент трапився у Південно-Східному районі Москви Любліно. Вогонь розповсюдився на площу близько 200 квадратів. Причини не назвали, але до цього місцеві жителі чули вибухи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.12.2023 00:36