Фото: Telegram-канал Baza

У Новій Каховці підірвали автівку одного з головних колаборантів, — росЗМІ

У тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області стався замах на місцевого колаборанта. Його нібито намагалися підірвати в автомобілі.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza. Йдеться про заступника очільника окупаційної військово-цивільної адміністрації Віталія Гуру.

"Усе сталося 13 березня. Вибуховий пристрій спрацював поряд з машиною Гури, коли він зупинився біля їдальні "Смачна країна" у Новій Каховці. У результаті Гура отримав поранення, і його доправили до лікарні", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у серпні торік ЗМІ повідомляли про вбивство Гури. Тоді вказувалося, що його нібито застрелили. Водночас через місяць стало відомо, що "вбивство" було інсценуванням російської ФСБ. 

Зазначимо, що 10 лютого у Херсонській області партизани підірвали автомобіль з чотирма росіянами. Двоє окупантів загинули.

Нагадаємо, наприкінці лютого повідомлялося, що окупаційна влада готується покинути деякі населені пункти Херсонської області. Колаборанти очікують наступальні дії з боку ЗСУ. Так, з 21 лютого відмічено виїзд місцевих колаборантів у Бахчисарай, Сімферополь та Керч, а з 24 лютого окупанти оголосили про так звану евакуацію всіх охочих. Для перевезення колаборантів ворог залучив військові вантажні автомобілі, з собою можна брати лише ручний багаж.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.03.2023 09:54