Фото: hromadske.radio

У Покровську з наступного тижня не працюватимуть банки, — ОВА

Від понеділка, 2 вересня, у місті Покровськ Донецької області не працюватимуть банківські установи. У розпорядженні громадян залишаться лише банкомати.

Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін в ефірі телемарафону.

"До кінця тижня в місті Покровськ працюють ще банківські установи. З понеділка будуть працювати лише банкомати. Це стосується і всіх інших служб, які надають послуги нашому населенню", — наголосив він.

Філашкін зауважив, що попри постійні обстріли та погіршення ситуації у місті й досі залишаються 38 тисяч людей і близько 1900 дітей. Посадовець закликав українців не ризикувати своїм життям та евакуюватися до більш безпечних регіонів. 

Голова обласні зазначив, що до початку повномасштабної війни в Покровській громаді було більш як 80 тисяч людей, з них 13 тисяч дітей. Він також додав, що у Торецьку наразі перебуває близько двох тисяч людей. У місті точаться важкі бої.

"В Торецьку зараз залишилось близько двох тисяч людей. Ворог кожного дня намагається проходити диверсійними групами, Сили оборони їх з міста вибивають. Завезти гуманітарну допомогу в місто Торецьк майже неможливо. Всі під'їзні шляхи прострілюються. Завозимо гуманітарку тільки вночі, якщо дозволяє безпекова складова", — додав посадовець.

Нагадаємо, 28 серпня в місті Покровськ запровадили посилену комендантську годину. Обмеження на пересування діятимуть з 15:00 до 11:00. 

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.08.2024 17:05