Фото: Андрій Нєбитов

У поліції Київщини розповіли про наслідки нічної ракетної атаки (фото)

Російські загарбники у ніч на вівторок, 6 червня, здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Унаслідок цього на Київщині пошкоджені сім приватних будинків, багатоповерхівка та інші об'єкти цивільної інфраструктури.

Про це повідомив очільник Головного управління поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

За його інформацією, уражень від ворожого обстрілу також зазнали кілька об’єктів цивільної інфраструктури та офісні приміщення. В одному із районів області було обірвано електромережі. Уламки ракет виявили також в лісових масивах та на полях двох районів області. 

"Загалом цієї доби до поліції Київщини надійшло понад 50 повідомлень про виявлення уламків повітряних об’єктів на території області", — зазначив Нєбитов. 

Раніше ми писали, що внаслідок падіння уламків в одному з районів області пошкоджено приміщення поліклініки. Уламки ракети виявили також неподалік пологового будинку. 

"Вночі правоохоронці та рятувальники евакуювали з приміщення лікарні 63 особи, серед яких вісім дітей. Загиблих та потерпілих немає", — додав очільник ГУНП Київщини. 

Нагадаємо, що Росія у ніч на вівторок атакувала Україну крилатими ракетами типу Х-101/555. Пуски були здійснені традиційно — зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря. За даними Повітряних сил, більшість ракет летіли в напрямку Києва, однак силами та засобами протиповітряної оборони знищено усі 35 ворожих цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.06.2023 16:19