Фото: ілюстративне. Джерело: Філіп Пронін

У Полтаві триває ліквідація наслідків російської атаки: під завалами можуть перебувати близько 15 людей

У вівторок, 3 вересня, війська країни-агресорки завдали ударів по Полтаві. На місці "прильоту" тривають пошуково-рятувальні роботи. Під завалами зруйнованих будівель може перебувати близько 15 людей.

Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації (ОВА) Філіп Пронін в ефірі загальнонаціонального марафону "Єдині новини".

"Під завалами наразі можуть перебувати ще 15 осіб. Рятувальні роботи тривають, кілька разів уже доводилося перериватися через те, що в області постійно оголошують повітряну тривогу", — заявив він.

Пронін також поінформував, що уже відомо про понад 235 поранених та 51 жертву.

"Завдяки злагодженим діям рятувальників і медиків вдалося врятувати не одне життя. Ліквідація наслідків ворожих ударів ще триває. Усі необхідні служби на місці події", — зауважив керівник ОВА.

Він додав, що загалом до ліквідації наслідків ракетного влучання залучено близько 50 одиниць техніки та понад 200 рятувальників.

Обстріл Полтави 3 вересня: що відомо

Вдень 3 вересня російські терористи атакували двома балістичними ракетами Полтаву. Під час обстрілу ворог влучив по території Інституту звʼязку та сусідній лікарні, внаслідок чого зруйнував одну з будівель навчального закладу.

Раніше президент України Володимир Зеленський відреагував на ворожий обстріл та доручив провести повне й оперативне розслідування всіх обставин події.

Від середи, 4 вересня, в Полтавській області оголошують триденну жалобу в пам'ять про загиблих внаслідок сьогоднішнього рашистського удару по навчальному закладу Полтави.

Нагадаємо, вночі 3 вересня війська країни-агресорки здійснили цілеспрямований масований обстріл залізниці. Рашисти атакували інфраструктуру та рухомий склад у Сумській та Дніпропетровській областях. 

Також ввечері 2 вересня російські окупанти вгатили по Запоріжжю. Ворожі снаряди поцілили по місцевому готелю. Внаслідок влучання загинули 38-річна жінка та її восьмирічний син.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.09.2024 19:30