Фото: PAP

У Польщі помер український підліток, якого разом із другом збив п'яний водій

У Польщі помер 14-річний хлопець з України, якого разом із другом-краянином збив п’яний водій. Це сталося тоді, коли підлітки каталися на велосипедах. Другий хлопець перебуває у лікарні у важкому стані.

Про це повідомляє RMF24. Аварія сталася у неділю, 11 червня, у Великопольському воєводстві на території Шамотульського повіту, що під Познанню.

Як розповів речник місцевої поліції Анджей Боров’як, хлопці їхали місцевою дорогою між населеними пунктами Пам’ятков і Баборув автомобіль VW Passat влетів у Fiat Seicento попереду, коли цей водій побачив хлопців на велосипедах і пригальмував. Після цього Fiat зіткнувся з Opel Corsa, який рухався зустрічною смугою, а VW Passat наїхав на хлопців.

До лікарні внаслідок ДТП потрапили п'ятеро учасників інциденту, зокрема і двоє українців-підлітків. Правоохоронці з'ясували, що керманич VW Passat був напідпитку — "драгер" показав рівень алкоголю в крові водія 1,6 проміле. Чоловіка затримали.

Нагадаємо, у Польщі 26-річна українка загинула в жахливій аварії. Автомобіль Range Rover на великій швидкості врізався у дерево та спалахнув.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.06.2023 01:39