Фото: "УНІАН"

У "ПриватБанку" повідомили про важливі оновлення: що змінилось

Клієнтам "ПриватБанку" відтепер необовʼязково ділитись номером картки, щоб отримати грошовий переказ. Оновлена версія застосунку Приват24 спрощує процедуру.

Про це розповіли у прес-службі установи.

"Для отримання переказу на свою картку, не обов'язково ділитися її номером. Формуйте оновлене посилання, щоб зручно приймати перекази на свою картку", — йдеться у повідомленні.

Для того, щоб сформувати посилання, достатньо зайти у меню картки, вибрати "Гаманець", тоді — "Реквізити", а далі натиснути на "Посилання".

У банку також розповіли про інші оновлення. Зокрема, у меню "Комунікації" додали перехід на сайт всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?". 

"Там ви знайдете Аптечку психологічної самодопомоги, яка містить дієві вправи та техніки для зняття напруги, та іншу корисну інформацію", — пояснили у "ПриватБанку".

Нагадаємо, у червні "ПриватБанк" вже повідомляв про оновлення додатка. Тоді запустили єдине меню "Комунікації". Клієнти отримали змогу зв'язатися з особистим консультантом через "Допомогу онлайн", месенджери чи зателефонувати напряму.

До того ж громадяни, які хочуть пересвідчитися, що їм дійсно дзвонили з "ПриватБанку", представляючись співробітниками банку, тепер можуть зробити це самостійно: для цього їм потрібно перевірити номер телефону та історію вхідних дзвінків від банку. У застосунку тепер можна повідомити про шахрайство, якщо телефонували не з банку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 30.07.2023 06:19