Фото: "ПриватБанк"

У "Приват24" з'явилася корисна функція

Мобільний застосунок "Приват24" оновився й запустив єдине меню "Комунікації". Клієнти "ПриватБанку" тепер отримали змогу зв'язатися з особистим консультантом через "Допомогу онлайн", месенджери чи зателефонувати напряму.

Про це повідомляє прес-служба "ПриватБанку".

"Якщо клієнт раніше звертався через проблеми з банком, то в меню "Історія заявок" буде вся інформація про це", — зазначають у фінустанові.

До того ж громадяни, які хочуть пересвідчитися, що їм дійсно дзвонили з "ПриватБанку", представляючись співробітниками банку, тепер можуть зробити це самостійно: для цього їм потрібно перевірити номер телефону та історію вхідних дзвінків від банку. У застосунку тепер можна повідомити про шахрайство, якщо телефонували не з банку.

Також у меню "Комунікації" можна знайти додаткові номери телефонів банку у меню "Контакти", актуальну Мапу відділень, банкоматів та терміналів.

Відомо, що у квітні "ПриватБанк" впровадив програму підтримки українців, які користуються громадським транспортом та оплачують квитки онлайн через додаток "Приват24". Банк відшкодовуватиме половину вартості проїзду кешбеком. 

Нагадаємо, Національний банк України впровадив суттєві зміни в системі BankID. Йдеться про стандартизовані набори даних та диференційовані міжабонентські тарифи. За даними регулятора, упровадження стандартизованих наборів даних сприяє посиленню захисту даних, що передаються через BankID. Тепер банк-ідентифікатор передає установі лише той обсяг персональних даних свого клієнта, що є мінімально необхідним для надання послуги. Раніше ідентифікаційні дані користувача передавалися через систему єдиним набором.  

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 01.06.2023 14:52