Фото: Pixabay

У "ПриватБанку" виникли проблеми з валютою: у чому причина

Один із клієнтів "ПриватБанку" поскаржився на те, що не може отримати замовлену валюту вже декілька днів. У фінустанові підтвердили труднощі із видачею доларів.

Про це повідомляється на порталі Мінфін.

Зазначається, що замовив долари ще 1 січня, проте доставку валюти кілька разів переносили. Свої гроші він так і не отримав.

"Я замовив зі свого валютного рахунку $1000 у відділення банку, щоб забрати готівкою. Замовлення зробив 01.01.2024 на 02.01.2024. Ніяких повідомлень більше не було, і на касі мені сказали, що моя готівка не приїхала і мене перенесли на 04.01.2024", — написав він.

Клієнт зауважив, що він телефонував і оператору на гарячу лінію, але він нічим не зміг допомогти.

Реакція "ПриватБанку"

У фінустанові наголосили, що наразі виникають певні складнощі з логістикою та доставкою готівкової валюти через військові дії.

"Ми робимо все можливе для вирішення ситуації та задоволення потреб кожного клієнта. Будь ласка, не дублюйте заявки, рекомендуємо за необхідності замовляти валюту з 8 січня. Ситуація з доставкою готівкової валюти буде вирішена вже найближчим часом", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями один із клієнтів "ПриватБанку", який наразі перебуває за кордоном, поскаржився, що йому заблокували рахунок. У фінустанові заявили, що діють лише в рамках чинного законодавства.

Додамо, раніше "ПриватБанк" попередив користувачів про зміни у переказах з картки на картку. Клієнти відтепер матимуть можливість отримувати SWIFT-перекази в швейцарських франках та євро без додаткової комісії. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 08.01.2024 05:18