Фото: focus.ua

"ПриватБанк" попередив про зміни у переказах з картки на картку: що потрібно знати

"ПриватБанк" попередив користувачів про зміни у переказах з картки на картку. Клієнти відтепер матимуть можливість отримувати SWIFT-перекази в швейцарських франках та євро без додаткової комісії. 

Про це повідомили в прес-службі фінансової установи.

"Клієнти "ПриватБанку" відтепер можуть отримувати SWIFT-перекази в швейцарських франках та євро без додаткової комісії через Citibank EUROPE PLC. Продовжуючи розвивати платіжні "мости" з європейськими банками, фінансова установа відкрила нові кореспондентські рахунки в Citibank N.A. у швейцарських франках (СHF) та євро (EUR)", — йдеться у повідомленні.

У компанії пояснили, що ці зміни додадуть зручності клієнтам, які зараз перебувають у європейських країнах через війну, та допомагають рідним, близьким та ЗСУ в Україні.

"Відкриття нових кореспондентських рахунків банку дає можливість клієнтам відправляти в "ПриватБанк" SWIFT-переказів фізичних осіб у швейцарських франках та євро через Citibank EUROPE PLC. без додаткової комісії", — заявили в прес-службі.

Головні переваги отримання SWIFT-переказів через "ПриватБанк":

  • відсутність обмежень за сумами;
  • можливість відстеження переказів онлайн;
  • спецлінія підтримки для одержувачів SWIFT-переказів.

У фінансовій установі підкреслили, що зазвичай гроші надходять на рахунки протягом 24 годин, а 40% платежів зараховуються одержувачу за п'ять хвилин.

Як сформувати реквізити у "Приват24"

Клієнти можуть формувати реквізити через "Приват24":

  • потрібно знайти в меню "Сервіси";
  • обрати "Перекази";
  • натиснути SWIFT;
  • обрати "Реквізити".

У "ПриватБанку" наголосили, що зарахування валютних переказів на гривневі рахунки здійснюється без комісії.

Нагадаємо, раніше голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що українці не сплачуватимуть податок 18% за банківські перекази з картки на картку. Відповідні ідеї не закладені в національну стратегію уряду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 04.01.2024 15:20