Фото: Instagram Ліонеля Мессі

У ПСЖ серйозно покарали Мессі: відома причина

ПСЖ відсторонив нападника Ліонеля Мессі від роботи з командою на два тижні. Причина — аргентинець вирушив без погодження з клубом до Саудівської Аравії.

Про це повідомляє французьке видання RMC Sport.

Минулого року Ліонель Мессі отримав статус амбасадора Саудівської Аравії. В травні цьогоріч повинен був відбутися черговий його візит до країни. У клубі погодилися відпустити футболіста, якби команда перемогла в останньому матчі чемпіонату Франції з "Лор'яном". ПСЖ у тому матчі поступився з рахунком 1:3, а Мессі відіграв у зустрічі всі 90 хвилин. Через програш команда мала повернутися до тренувань у понеділок, 1 травня. Але Мессі, попри домовленості, вирушив до Саудівської Аравії. Керівництво вирішило відсторонити гравця на два тижні. Аргентинець не допускатиметься до матчів і тренувань з командою. 

Тепер Мессі пропустить два наступних матчі ПСЖ у чемпіонаті: проти "Труа" (7 травня) та "Аяччо" (13 травня).

Нагадаємо, комітет арбітрів Прем'єр-ліги Англії усунув асистента арбітра Константіна Хацидакіса від роботи. Після першого тайму матчу "Ліверпуль" — "Арсенал" він відмахнувся від гравця ліверпульців Енді Робертсона.

Також у матчі першого туру другого етапу Першої ліги між житомирським "Поліссям" і запорізьким "Металургом" (1:2) стався скандал. Один з футболістів штовхнув в спину жінку-арбітра Софію Причину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 03.05.2023 11:40