Фото: Sputnik

У Реджепа Ердогана стався інфаркт у прямому ефірі, — ЗМІ

У президента Туреччини Реджепа Ердогана, ймовірно, стався інфаркт міокарда. Йому раптово стало зле під час прямого ефіру на одному із турецьких телеканалів.

Про це повідомляє AVAZTÜRK.

"Вчора під час інтерв'ю на одному з місцевих каналів політик раптово відчув запаморочення та ледь не знепритомнів. Оператор швидко перевів камеру на ведучого, після чого ефір миттєво перервали та дали рекламу. Приблизно за 20 хвилин трансляцію відновили. Під час фонового аудіозапису надійшла інформація, що в прямому ефірі в Ердогана стався серцевий напад", — йдеться у повідомленні.

Пряма трансляція продовжилася приблизно через десять хвилин, при цьому Ердоган перепросив за те, що йому стало зле.

"Вчора і сьогодні була важка робота. Тому я захворів на шлунковий грип. Якоїсь миті я подумав, чи не буде це неправильно сприйнято, якщо ми скасуємо програму. Але ми пообіцяли. Я перепрошую у вас і наших глядачів", — сказав він.

Потім Ердоган відповів ще кілька запитань, після чого завершив передачу.

У Туреччині 26 квітня скасували мітинги на його підтримку. Також після інциденту Ердоган скасував поїздку у рамках передвиборчої кампанії містами Туреччини. Зараз президента госпіталізовано, стан тяжкий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ердоган посварився із послом США в Туреччині Джеффом Флейком. Американський дипломат більше не зможе проводити зустрічі з офіційними представниками Анкари.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 26.04.2023 21:21