Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Рівному бабуся поїла пивом дворічного онука на дитмайданчику: поліція порушила справу

У Рівному на дитмайданчику 62-річна жінка поїла пивом свого дворічного онука. Перехожі викликали правоохоронців.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівненської області

Зазначається, що патрульні отримали виклик на дитячий майданчик на вулиці Студентській у Рівному. Заявниця повідомила, що там жінка поїть пивом маленьку дитину.

"На місці виявили 62-річну п'яну жінку, яка висловлювалася нецензурно і поводила себе агресивно. Поліцейські одразу викликали швидку допомогу, щоб медики оглянули дворічного малюка: з ним все добре. Також інспектори повідомили про подію працівників ювенальної превенції, а після цього встановили дані батьків хлопчика", — йдеться в повідомленні.

На пенсіонерку поліцейські склали протоколи за дрібне хуліганство та вчинення психологічного насильства.

"Дитину патрульні завезли додому та передали батькові. Він з дружиною був на роботі та навіть не підозрював, що бабуся може таке скоїти з дитиною", — заявили у поліції.

Нагадаємо, слідчі Національної поліції скерували до суду обвинувальний акт проти педофіла з Київщини. Він систематично за гроші брав дітей знайомої для сексуальної експлуатації.

За матеріалами слідства, протягом двох років фігурант розбещував і ґвалтував неповнолітню дівчинку, а над неповнолітнім хлопцем здійснював сексуальне насильство. На момент скоєння злочину їй було 13 років, а йому — 11. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.10.2023 19:12