Фото: Нацполіція

На Київщині судитимуть педофіла, який "орендував" за 100-200 гривень дітей знайомої і ґвалтував

Слідчі Національної поліції скерували до суду обвинувальний акт проти педофіла з Київщини. Він систематично за гроші брав дітей знайомої для сексуальної експлуатації.

Про це у Telegram повідомляє Нацполіція.

За матеріалами слідства, протягом двох років фігурант розбещував і ґвалтував неповнолітню дівчинку, а над неповнолітнім хлопцем здійснював сексуальне насильство. На момент скоєння злочину їй було 13 років, а йому — 11. 

"Такі "послуги" своїх дітей матір, яка кожного разу добровільно передавала їх збоченцю, оцінювала в 100-200 гривень. Крім того, обвинувачений фіксував акти розбещення, ґвалтування та сексуального насильства стосовно дітей на мобільний телефон, а порноконтент зберігав для задоволення власних сексуальних потреб", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обвинувальний акт стосовно 55-річного мешканця Київської області скеровано до суду, йому загрожує  — до довічного позбавлення волі. Обвинувальний акт проти матері скеровано до суду в травні цього року, покарання — до 15 років.

"Поліцейським стало відомо про ці злочини з заяви небайдужості громадянки, яка відвідувала баню в одній компанії разом з фігурантом. Той приводив на зустрічі, де всі присутні були оголені, неповнолітніх дітей, що і здалося заявниці не тільки неприйнятним, але й підозрілим", — наголошують у поліції.

На Київщині чоловік ґвалтував дітей

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, на Прикарпатті 53-річ­ного чоловіка засудили до 15 років ув'язнення. Мешканець Надвірнянського району у жовтні 2022 року вчинив злочин проти статевої свободи шестирічної дівчинки. В стані алкогольного сп’яніння він прийшов на подвір’я до своїх сусідів. Там побачивши, що поряд із дитиною немає батьків, заманив її за господарську будівлю і зґвалтував.

Також на Буковині в селі Мамаївці Чернівецької області засудили чоловіка, який зґвалтував свою десятирічну сусідку. Інцидент трапився ще у березні 2016 року. Щоб уникнути покарання, кривдник шість років переховувався за кордоном.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 27.10.2023 15:51