Фото: поліція Рівненщини

У Рівному просто на вулиці знайшли тіло мертвої жінки: що відомо

Вранці 26 липня у Рівному просто на вулиці виявили жінку без ознак життя зі слідами крові. Поліцейські встановлюють обставини загибелі місцевої жительки.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Виклик у поліцію надійшов близько 06:30 від місцевого жителя. Він розповів, що на вулиці Вʼячеслава Чорновола виявив мертву жінку.

"Поліцейські встановили особу загиблої. Це 29-річна жителька обласного центру. На місці події працюють слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія та кінологи. Наразі усі обставини смерті встановлюються", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Місцеві ЗМІ пишуть, що жінку вбили. Її тіло знайшли неподалік Національного університету водного господарства та природокористування. Вона працювала у мережі супермаркетів.

У Рівному вбили молоду жінку

Фото: поліція Рівненщини

Нагадаємо, у березні у Житомирі трапилось холоднокровне вбивство. Місцевий 41-річний чоловік вбив свого знайомого-військового, який приїхав у відпустку. Тепер суд виніс йому вирок. Під час застілля чоловіки кілька разів виходили поговорити. В одній із таких розмов військовий попросив свого знайомого не ображати свою співмешканку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.07.2023 14:23