Фото ілюстративне. Джерело: "Апостроф"

У роботі "Київстару" стався масштабний збій, немає зв'язку та інтернету: що кажуть у компанії

Вранці вівторка, 12 грудня, у роботі українського оператора "Київстар" стався масштабний збій. Користувачі повідомляють про відсутність зв'язку та інтернету. Крім того, не працює сайт оператора.

У компанії вже відреагували на те, що сталося. Там заявили, що спеціалісти працюють над усуненням помилок у роботі оператора.

"Сьогодні в нашій мережі стався технічний збій, у результаті якого можуть бути недоступні послуги зв'язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази. Спеціалісти компанії працюють над усуненням проблеми. Приносимо абонентам вибачення за тимчасові складнощі та дякуємо за розуміння", — повідомили у компанії.

Київстар

Скріншот з Fecebook-сторінки "Київстара"

Раніше в Офісі президента повідомляли, що існує "висока ймовірність" прийняття санкцій щодо "Київстара". За попередньою інформацією, йдеться навіть про подальшу конфіскацію компанії. Наразі юристи вивчають чи відбуватиметься повна конфіскація, або ж вилучення частки компанії. 

Нагадаємо, що в Україні почали діяти нові правила проведення операцій із готівкою через платіжні термінали. Зміни торкнулися також поповнення телефонних рахунків. Раніше мобільні оператори повідомляли, як оплатити за їхні послуги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.12.2023 08:36