Аеропорт Казані. Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

У Росії через загрозу атаки дронів призупинили роботу двох аеропортів: деталі

У середу, 28 серпня, зранку в аеропортах російських Казані та Нижньокамська в Татарстані запроваджено тимчасові обмеження. Причиною стала загроза атаки безпілотників.

Про це повідомили різні російські джерела інформації, які посилаються на заяву "Росавіації" про зупинку роботи аеропортів "для забезпечення безпеки польотів"

За інформацією "Бази", аеропорт Казані призупинив свою роботу через загрозу атаки безпілотників. Затримано декілька рейсів на виліт і на приліт. Літаки, що прямують до Казані, перенаправлені на запасний аеродром у Самару.

Росіяни також пишуть, що призупинено роботу другого аеропорту Татарстану — Нижньокамську. В обидвох аеропортах діє план "Килим" через загрозу атаки невідомих безпілотників.

Аеропорти не приймають і не відправляють рейси. Наразі в Казані затримано близько 20 рейсів. Тим часом працівників декількох казанських підприємств евакуювали.

Нагадаємо, що цієї ночі у Воронезькій області Росії у Россошанському районі уламки БпЛА впали поблизу вибухонебезпечних об'єктів. Це спричинило масштабне займання. Так само пожежу зафіксовано і в Ростовській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 28.08.2024 10:53