Фото ілюстративне зі соцмереж

У Воронезькій і Ростовській областях після атак дронів спалахнули масштабні пожежі (відео)

У ніч на середу, 28 серпня, у Воронезькій області Росії у Россошанському районі уламки БпЛА впали поблизу вибухонебезпечних об'єктів. Це спричинило масштабне займання. Так само пожежу зафіксовано і в Ростовській області.

Таку інформацію підтвердив і губернатор Воронезької області Олександр Гусєв. За його даними, детонації не відбулося, однак загроза настільки серйозна, що оперативні служби вирішили тимчасово евакуювати мешканців двох прилеглих населених пунктів. Для евакуйованих розгорнуто пункт тимчасового розміщення в районному центрі, а для перевезення людей залучено автобуси.

За інформацією російського чиновника, займання вдалося ліквідувати, ситуація стабілізувалася. Мешканці вже повертаються до своїх домівок.

Також цієї ночі атаки безпілотників зазнала нафтобаза у Ростовській області — цього разу в Каменському районі. Там, за попередньою інформацією, горить комбінат "Атлас".

Перші звуки потужних вибухів пролунали над областю приблизно о 02:45 ночі. Приблизно в цей час їх чули мешканці Новошахтинська, Аксая та західної частини Ростова. Через деякий час очевидці події повідомили про спалах у полі в районі нафтобази під Каменськ-Шахтинськом. Інші канали стверджують, що горять декілька цистерн.

Пізніше губернатор Ростовської області Росії Василь Голубєв підтвердив, що в повітряному просторі регіону зафіксовано дрони.

Нагадаємо, що супутник NASA зафіксував пожежу в районі аеродрому "Саваслейка" після удару по ньому 14 серпня українських дронів. На цьому об'єкті базуються носії "Кинджалів" МіГ-31К.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.08.2024 07:36