У Росії ледь не впав пасажирський літак: пілоти посадили судно посеред поля (фото)

У Росії пасажирський літак зі 170 людьми на борту ледь не зазнав авіакатастрофи. У судна відмовила гідросистема і екстрено довелося сідати посеред поля у Новосибірській області.

Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ. Зазначають, що літак Airbus A320 здійснив посадку на поле поблизу населеного пункту Кам'янка, близько 180 кілометрів до Новосибірська.

"Сьогодні о 09:44 (о 5:44 ранку — ред.) в Убинському районі Новосибірської області літак "Уральських авіаліній", що летів із Сочі до Омська, здійснив екстрену посадку на ґрунт. На борту перебувало 170 осіб, із них 23 дитини. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв, пасажирів евакуйовано, горіння не зафіксовано", — йдеться у повідомленні.

РосЗМІ повідомляють, що зв'язок з екіпажем встановили, всі пасажири розміщені в найближчому населеному пункті. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, російський вертоліт Ка-52 зазнав аварії в Азовському морі. Подія сталася ще 1 вересня. Гелікоптер впав приблизно за 1,5 кілометра від берегової лінії.

У Челябінській області Росії у вівторок, 29 серпня, впав вертоліт Мі-8. Інцидент стався поряд із населеним пунктом Прудне. Поруч розташована траса М5 та військовий аеродром Шагол. Попередньо, на борту перебували чотири особи, всі вони загинули.

Також 14 серпня на аеродромі в Краснодарському краї Росії зазнав авіакатастрофи навчальний літак Л-39. Один із членів екіпажу загинув.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 12.09.2023 09:49