Фото: росЗМІ

У Росії заявили про збиття ракети над Бєлгородською областю

У понеділок, 8 січня, міністерство оборони Росії повідомило, що нібито їхня ППО рано вранці перехопила ракету над Бєлгородською областю.

Про це йдеться у повідомленні російського відомства.

"О 07:00 припинено спробу терористичної атаки київського режиму із застосуванням переобладнаної для ураження наземних цілей зенітної ракети С-200 по об'єктах на території Російської Федерації", йдеться у повідомленні.

Міноборони РФ зазначає, що нібито "черговими засобами ППО українська ракета перехоплена над територією Бєлгородської області".

Нагадаємо, 2 січня у російському обласному центрі Бєлгород, який розташований за 40 кілометрів від України, тричі лунала повітряна тривога. Рашисти запевняють, що під час першої повітряної тривоги ППО нібито збило чотири повітряні цілі. Внаслідок атаки постраждав чоловік. У нього осколкові поранення рук та ніг, його госпіталізували. Двоє осіб від госпіталізації відмовилися

Пізніше губернатор області Вʼячеслав Гладков підтвердив, що над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала російська ППО. За його словами, було збито дев'ять повітряних цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.01.2024 09:19