Фото: ілюстративне Джерело: "Укрінформ"

У Росії змінили головнокомандувача морського флоту

Військово-морський флот Росії очолив командувач Північного флоту РФ адмірал Олександр Моїсеєв. Він змінив на посаді на посаді Миколу Євменова.

Як повідомляє ТАСС, Моїсеєва було призначено тимчасовим виконувачем обов'язків головнокомандувача ВМФ Росії. Сталося це на святкуванні Дня моряка-підводника в Кронштадті.

Британська розвідка пов'язує зміну в командуванні ВМФ Росії зі значними втратами Чорноморського флоту окупантів. 

Олександр Моїсеєв

 Моїсеєва представили на день моряка-підводника (РосЗМІ)

Що відомо про нового головнокомандувача флоту окупантів

Олександр Моїсеєв народився в Калінінграді в 1962 році. Проходив службу на радянських атомних підводних човнах із балістичними ракетами класу "Дельта" у складі Північного флоту.

У 1995 обіймав посаду старшого помічника командира підводного човна К-117, а потім з 1997 - командира другого екіпажу підводного човна К-407.

Він очолив Чорноморський флот у 2018 році, а перед цим був призначений виконувачем обов'язків командувача. В 2019 році його було призначено командувачем Північного флоту.

Нагадаємо, раніше воїн Головного управління розвідки Міністерства оборони України з позивним "13" розповів британському виданню The Times про атаки на об’єкти чорноморського флоту держави-агресора. Він зазначив: вартість усіх дронів, які використовуються в атаці, у тисячі разів нижча, ніж будівництво одного корабля на кшталт "Котова" та підготовка екіпажів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.03.2024 15:16