Скріншот

У російському Тольятті сталася потужна пожежа у готелі, є постраждалі (відео)

У місті Тольятті в Самарській області Росії вночі 11 лютого вирувала масштабна пожежа. Загоряння сталося в готельному комплексі "Жара Beach Resort & Spa".

Про це повідомили російські ЗМІ.

Зазначається, що площа пожежа сягала 800 квадратних метрів. На місці працювали 105 пожежників і 29 одиниць техніки.

За даними пропагандистів, з будівлі було евакуйовано 20 осіб — усі вони були учасниками фестивалю "Жигулівська миля". Зокрема,  до приїзду пожежників ще 12 осіб самостійно вибралися з готелю. Попередньо, внаслідок пожежі постраждали двоє людей.

Також, згідно з інформацією російських ЗМІ, загоряння сталося на території ресторану "Небо", який входить до готельного комплексу. Вогонь спалахнув у кальянній. Попередня причина — коротке замикання.

Нагадаємо, 7 лютого у російському Бєлгороді спалахнула пожежа на заводі. Росіяни запевняють, що загоряння сталося внаслідок "прильоту". Згідно із версією росіян, снаряд нібито потрапив у котельню заводу ЖБК-1 та цех металовиробів. 

Також 3 лютого в Росії заявили про атаку безпілотників, які зафіксували у Бєлгородській та Волгоградській областях. У Волгограді сталася сильна пожежа на волгоградському нафтопереробному заводі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 11.02.2024 07:58