Фото: росЗМІ

У російському Туапсе вночі горіла нафтобаза (відео, фото)

У Росії в Краснодарському краї в місті Туапсе на нафтобазі "Роснафти" спалахнула пожежа. Причиною цього могли стати безпілотники.

Про це повідомили російські ЗМІ.

Зазначається, що пожежа на нафтобазі почалася близько другої години ночі. При цьому місцеві жителі чули, як на території нафтобази з різницею в кілька секунд сталися два вибухи.

Причиною називаються два безпілотники, які пошкодили будівлю бойлерної. Після вибухів залишилися вирви. За іншими даними — дрони вибухнули за 100 метрів від нафтосховища. Місцева влада інформацію про безпілотники та вибухи не коментує.

При цьому у мерії Туапсе заявили, що пожежа сталася в господарській будові, а площа займання становила щонайменше 200 квадратних метрів. До третьої години ночі вогонь загасили.

В адміністрації Туапсе, а також у прес-службі крайового управління МНС стверджують, що пожежа не торкнулася нафтових резервуарів.

Нагадаємо,  21 лютого, в одному з готелів в центрі Москви спалахнула пожежа. Попередньо, пожежу влаштував один з мешканців, підпаливши свої речі у загальному коридорі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.02.2023 09:34