Фото: МНС Росії

У Ростові загорілися склади з формою для російських окупантів (фото, відео)

В російському Ростові-на-Дону спалахнула масштабна пожежа. За попередньою інформацією, згоріли склади з формою для армії Російської Федерації.

Про це пишуть Telegram-канали.

У промзоні на лівому березі річки Дон на вулиці Шосейній зайнялися складські приміщення. Повідомляєтьс, що знищено запас форми для російських військових. Очевидці повідомляють про запах горілої гуми. Площа пожежі збільшилась до 500 квадратних метрів.

За офіційною інформацією МНС Росії нібито спалахнули піддони на відкритому майданчику складських приміщень.

Зазначимо, що вночі у суботу, 30 вересня, у російському селищі Погар Брянської області пролунали вибухи. Місцеві повідомляли про відсутність світла. Після вибуху на місцевій підстанції почалась масштабна пожежа. Населений пункт залишився без постачання електроенергії.

Зазначимо, що у п'ятницю зранку, 29 вересня, частина населених пунктів Курської області РФ залишилась без електроенергії. Це пов'язано з атакою безпілотних літальних апаратів на підстанцію. За словами губернатора російської Курської області Романа Старовойта, з безпілотників скинули вибухові пристрої на підстанцію, внаслідок чого виявилися знеструмленими одразу декілька населених пунктів.

Пізніше ЗМІ повідомили, що в Курській області ударом безпілотника Служба безпеки України знищили систему протиповітряної оборони та радіолокаційну станцію "Каста", що визначає повітряні цілі на гранично малих висотах. Зокрема, дрон виявив і ліквідував російську радіолокаційну станцію "Каста" біля населеного пункту Гир’ї Бєловського району Курської області.

Нагадаємо, 26 вересня дрон Служби безпеки України скинув вибуховий пристрій на електропідстанцію у селі Снагость Курської області. Без світла залишилися сім населених пунктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.10.2023 22:49