Фото ілюстративне зі соцмереж

У Румунії застрелили 26-річного українця: деталі

У суботу, 31-го серпня, зранку в повіті Ботошані на півночі Румунії 26-річного громадянина України знайшли мертвим із вогнепальним пораненням. Місцева поліція розпочала розслідування.

Про це повідомив News.ro. Журналісти послалися на правоохоронців, які зазначили, що близько восьмої ранку на екстрені служби надійшов сигнал тривоги від чоловіка з комуни Джордже-Енеску в Ботошані, який заявив, що в його будинку мертвий громадянин України.

Поліцейські слідчі виїхали на місце події та розпочали розслідування. Їм вдалося встановити, що українець в’їхав до Румунії декілька днів тому та домовився з господарем будинку, що житиме в нього в обмін на роботу по господарству.

Уранці в суботу господар виявив у будинку мертвого українця з вогнепальним пораненням у голову. Поруч із ним лежала мисливська зброя.

"Наразі на місці ведуться слідчі дії для встановлення всіх обставин інциденту", — повідомили в поліції Ботошані.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом убивства та порушення правил зберігання зброї.

За даними медійників в поліції, мертвий чоловік потрапив до Румунії нелегально разом з іншим українцем, і двоє нібито жили разом. Наразі не уточнюється, де перебуває другий чоловік і чи фігурує він у розслідуванні.

Нагадаємо, 19 липня прес-служба Державної прикордонної служби України повідомила, що на Закарпатті неподалік від українсько-словацького кордону виявили тіло 29-річного мешканця Полтавщини. Труп пролежав у лісі декілька діб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 31.08.2024 15:20