Фото: МВС

У Селидовому завершено рятувальні роботи: кількість загиблих зросла

Рятувальники завершили пошукові роботи у Селидовому, що на Донеччині, після ракетного удару по лікарні та підприємству 21 листопада. Кількість загиблих збільшилася до трьох осіб.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

"Селидове. Кількість загиблих унаслідок ракетного удару окупантів зросла до трьох. З-під завалів будівлі лікарні рятувальники вилучили ще одне тіло", — йдеться у повідомленні відомства.

Також у Міністерстві повідомили, що аварійно-рятувальні роботи у місті завершені.

Нагадаємо, вночі 21 листопада російські окупанти завдали чотири ракетні удари по Донеччині. Під вогнем рашистів опинилися місцева лікарня та шахта. Пошкоджено чотири будівлі, 19 транспортних засобів, лінію електропередач. 39 гірників опинились заблокованими під землею. Проте станом на ранок всіх працівників шахти підняли на поверхню.

Раніше речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат пояснював, що російські обстріли зараз суттєво залежатимуть від погодних умов. Окупанти будуть корегувати свою тактику. Відомо, що вранці 11 листопада рашисти випустили по Києву балістичну ракету (поки що не встановлено була це С-400 або ж "Іскандер"). Її вдалося збити зенітно-ракетному комплексу Patriot. Руйнувань і постраждалих зафіксовано не було.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.11.2023 19:19