Скріншот з відео

У Словаччині сталась жахлива аварія потяга з автобусом: є загиблі (відео)

У четвер, 27 червня, у Словаччині поїзд Будапешт — Прага зіткнувся з автобусом і спалахнув. Внаслідок інциденту щонайменше п'ятеро людей загинули.

Про це у Telegram-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола із посиланням на пасажира, який і надіслав йому відео аварії.

За словами журналіста, нещасний випадок стався у словацькому місті Нове Замки, а саме на залізничному переїзді на Дворській дорозі близько 18:00.

"Під час зіткнення потяга з автобусом п'ятеро людей загинули, ще п'ятеро постраждали. Кілька постраждалих перебувають у важкому стані. Серед постраждалих водій автобуса та водій поїзда. Ніхто з пасажирів поїзда не постраждав", — йдеться у повідомленні Глаголи.

Як зазначає журналіст, наразі причини аварії невідомі, їх розслідування триває. Аварія сталася на головній міжнародній трасі, якою курсують експреси за маршрутом Будапешт — Братислава — Прага.

"Потяг, що потрапив у ДТП EuroCity (EC) 279. Він прямував за маршрутом Прага — Будапешт і зіткнувся з автобусом фірми Arriva", — додав Віталій Глагола.

Раніше повідомлялось, що у Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та дизельного поїзда. Внаслідок зіткнення травмовано керманича автівки.

Нагадаємо, 14 квітня на Київщині потяг на смерть збив чоловіка. Трагедія трапилася у Вишневому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.06.2024 23:41