Фото: grammy.com

У США оголосили переможців музичної премії "Греммі"

У американському місті Лос-Анджелес відбулася 66-та церемонія музичної премії "Греммі-2024" (Grammy awards). 

На сайті премії оприлюднено імена переможців.

Так, у номінації "Пісня року" перемогла композиція What Was I Made For співачки Біллі Айліш, яка стала саундтреком до фільму "Барбі". Ця ж пісня перемогла у номінації "Найкраща пісня, написана для кіно/телебачення".

У номінації "Альбом року" перемогла Тейлор Свіфт з піснею Midnights. Співачка також здобула перемогу у номінації "Найкращий вокальний поп-альбом" за пісню Midnights. Беручи статуетку, вона оголосила про вихід 19 квітня нового альбому "The Tortured Poets Department".

Майлі Сайрус отримала свою першу нагороду "Греммі" у категорії "Найкраще сольне поп-виконання". Також вона отримала нагороду у номінації "Запис року" за пісню Flowers. Співачка SZA стала лауреаткою премії у категорії "Найкраща R&B-пісня".

У номінації "Найкращий рок-альбом" перемога дісталась гурту Рaramore за альбом This Is Why.

Додамо, що премія "Греммі" є музичною нагородою американської Академії звукозапису. Вона є однією з найпрестижніших музичних відзнак у світі. Її вручають з 1958 року. 66-та церемонія премії "Греммі" відбулася 4 лютого на Crypto Arena у Лос-Анджелесі. 

Нагадаємо, у неділю ввечері, 4 лютого, оголошено переможця Національного відбору на "Євробачення-2024". Перемогу здобув дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 05.02.2024 11:53