Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

У США вирує торнадо: негода наробила лиха в двох штатах (фото)

У четвер, 14 березня, в Сполучених Штатах Америки в штатах Огайо та Індіана вирували торнадо, які зруйнували деякі будівлі та лишили частину населення без світла.

Як повідомляє CNN, в обох штатах є постраждалі. В штаті Огайо постраждало понад 20 людей, а кількість постраждалих в штаті Індіана невідома. Без електроенергії в цих штатах залишилося близько 47 тисяч будинків.

Суперінтендант поліції штату Індіана Дуг Картер описав шторм у Вінчестері як "жахливу, жахливу подію" з багатьма повідомленнями про значні травми. На прес-конференції він сказав, що в четвер увечері про смертельні випадки не повідомлялося.

"Деякі будинки та інші будівлі у Вінчестері були зруйновані. Тепер влада має обшукати пошкоджені будівлі на предмет будь-яких ознак зниклих безвісти людей. Треба перевірити кожен із цих об’єктів, особливо ті, які повністю зруйновані", — зауважив правоохоронець.

Наслідки торнадо в штаті Огайо

На фото: зруйновані будівлі в штаті Огайо внаслідок торнадо. Джерело: CNN"

Негода переміщується на південний схід США та з великою імовірністю може накрити штати Техас, Алабама та Міссісіпі. Йдеться про великий град, руйнівні пориви вітру, сильні опади та кілька торнадо, які вже встигли наробити лиха в Огайо та Індіані.

Нагадаємо, торік в березні по США прокотився смертоносний торнадо. Найбільше постраждали штати Міссісіпі та Алабама, лише в одному містечку, яке було повністю зруйноване стихією, загинуло 12 людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.03.2024 10:46