У столичні маршрутці киянка «напрацювала» на тюремний термін

24 ВЕРЕСНЯ 2019 10:40

Столичні розшуковці затримали киянку за пограбування пасажирки маршрутки. Скориставшись ситуацію, коли жінка намагалася протиснутися у салон переповненого автобуса, зловмисниця витягнула з її кишені мобільний телефон і намагалася втекти. Проте потерпіла вчасно помітила пропажу та почала кликати про допомогу. Її крики почули поліцейські, які перебували неподалік, наздогнали втікачку та затримали.

На сайті Нацполіції зазначається, що під час відпрацювання Деснянського району працівники карного розшуку столичної поліції затримали 29-річну мешканку Дніпровського району. Її зупинили на проспекті Маяковського під час втечі від жінки, яку вона на зупинці громадського транспорту пограбувала.

У ході з’ясування обставин, поліцейські провели поверхневий огляд затриманої правопорушниці, а також опитали свідків та потерпілу. Жінка пояснила, що намагалася протиснутися у переповнений транспорт і на мить відволіклася від кишені. Через кілька секунд вона згадала про мобільний телефон, але побачила лише невідому, яка втікала з її ґаджетом.

Крики потерпілої почули оперативні працівники, які перебували неподалік на відпрацюванні. Вони наздогнали втікачку та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ – мобільний телефон, вилучили та повернули законній власниці.

Події, 24.09.2019 10:40