У столиці грабіжник обікрав жінку, але перехожий виправив стуацію

05 ЛИПНЯ 2019 11:05

Киянин допоміг поліцейським затримати іноземця, який пограбував жінку. Зловмисник відібрав у потерпілої мобільний телефон, однак свідок події зупинив його та викликав працівників поліції.

На сайті Нацполіції зазначається, що до Дніпровського управління поліції зателефонував чоловік та повідомив, що затримав невідомого, який пограбував жінку на бульварі Перова. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.

На місці працівники поліції з’ясували: ввечері жінка гуляла біля будинку, де проживає, і тримала у руках мобільний телефон. У цей час до неї підійшов незнайомець, вирвав з рук ґаджет та почав тікати. Однак перехожий, який став свідком злочину, допоміг спіймати грабіжника та викликав поліцію.

Правоохоронці затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 58-річний уродженець іншої держави, який на даний час перебуває на іспитовому терміні за крадіжку з автомобіля. Слідчі вилучили у нього речовий доказ та повернули власниці. Фігуранту повідомлено про підозру та суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Події, 05.07.2019 11:05