У столиці пограбували інкасаторську машину

23 ЛИПНЯ 2019 12:55

Столичні правоохоронці розшукують зловмисника, який пограбував інкасаторську машину. Чоловік скористався незачиненими дверцятами та виніс із автомобіля пакунки із грішми. Розпочато кримінальне провадження. За скоєне правопорушнику загрожує до 13-ти років ув’язнення із конфіскацією майна.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про пограбування інкасаторського автомобіля на вулиці Митрополита Липківського. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь, а також співробітники кінологічної служби.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що коли інспектори вийшли для заправки банкомату, невідомий підійшов до інкасаторської машини та, відчинивши дверцята, забрав з салону пакунки із грішми. Після скоєного зловмисник з місця події втік. Правоохоронці проводять розшукові заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до вчинення даного кримінального правопорушення.

Події, 23.07.2019 12:55