Фото: росЗМІ

У таборі "вагнерівців" у Білорусі зафіксували понад 750 одиниць техніки: супутникові знімки

Журналісти отримали новий супутниковий знімок наметового табору у Білорусі, де розмістилися найманці Євгена Пригожина з ПВК "Вагнера". Йдеться про фото з села Цель — саме там зафіксовано сотні одиниць військової техніки.

Про це повідомило видання "Радые Свабода".

Знімок був зроблений сервісом Planet о 08:12 25 липня. Якщо порівняти його зі знімком від 10 липня, то на новому супутниковому фото журналісти нарахували 754 одиниці техніки, серед яких: 62 фури, 534 машини (пікапи, мікроавтобуси, легкові), 33 автобуси, 99 вантажівок, 26 "Уралів", "Камазів" або бронеавтомобілів.

табір вагнерівців у Білорусі

Фото: сервіс Planet

Журналісти відзначають, що в порівнянні зі знімком від 19 липня, кількість техніки зросла приблизно на 269 одиниць.

Відомо, що 25 липня до Білорусі прибула уже 11 колона приватної військової компанії "Вагнера". В її складі вперше спостерігалися бронеавтомобілі "Щука".

Нагадаємо, раніше журналісти повідомляли, що найманці приватної військової компанії "Вагнера", які прибули до Білорусі, масово отримують відпустки та їдуть до Росії. За даними ЗМІ, в таборах залишилися лише найбільш досвідчені бійці, які готуватимуться на білоруських полігонах і вирушать до Сирії та Африки. Родичі "вагнерівців" обговорюють, що ті, хто залишився в Білорусі, живуть у комфортних умовах, їх добре годують по кілька разів на день.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.07.2023 02:35