Фото: міська рада Тернополя

Міська рада Тернополя виставила на аукціон цапа: стартова ціна — 60 грн

У Тернополі із зоокутка у парку "Сопільче" планують продати через аукціон частину тварин. Серед лотів — цап за 60 гривень.

Інформація про продаж тварини з'явилася на сайті zakupivli.pro. Зазначається, що продають його на підставі рішення Тернопільської міської ради "Про надання дозволу на відчуження майна (тварин)".

Так, власником цапа наразі є комунальне підприємство "Об'єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя". У оголошенні є фото цапа, дозвіл на розміщення оголошення та договір з покупцем у разі успішного продажу цапа.

На оприлюдненому фото можна побачити безрогого цапа з білим кольором шерсті. Відомо, що тварині чотири роки. Автори оголошення розмістили геолокацію з місцем перебування лота. Втім, ця геолокація вказує, що цап перебуває у Тернопільському ставі. Ймовірно, що таке місцерозташування вказано помилково.

Цап за 60 грн

Джерело:OpenStreetMap

Загалом, згідно з рішенням міської ради, окрім цапа, заплановано продати ще шість тварин. Йдеться про поні, віслюка, вівцю, двох баранів, та двох цапів. Найдорожчий лот — поні, адже ціна на нього стартує від 8000 гривень.

Нагадаємо, раніше у Тернополі чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, намагався увірватися до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. У такий спосіб він вимагав, аби його мобілізували на фронт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.10.2024 03:30