Фото: Державна прикордонна служба України

У Тисі на Закарпатті знайшли тіло ще одного чоловіка: це вже 20-й випадок

У п'ятницю, 23 лютого, Держприкордонслужба України повідомила про виявлення тіла загиблого чоловіка у річці Тиса. Ймовірно, він намагався незаконно перетнути кордон річковою ділянкою. 

Про це повідомляють прикордонники у Telegram-каналі.

Виявилось, що загиблим є мешканець села Великий Бичків в Рахівському районі Закарпатської області. При ньому були внутрішній та закордонний паспорти, мобільний телефон та банківські картки.

Зазначається, що про зникнення ще одного чоловіка місяць тому повідомила його матір. Вона розповіла, що син планував незаконно дістатися Румунії й відтоді не виходив на звʼязок. 

"Його пошуки тривають й досі", — зазначили у Держприкордонслужбі.

Прикордонники інформують, що від початку повномасштабного вторгнення це вже 20-й зафіксований випадок загибелі чоловіків в Тисі. 

"Застерігаємо утриматися від подібних "мандрівок", адже це може бути небезпечним для вашого життя", нагадали у держслужбі.

Нагадаємо, у січні прикордонники відділення "Великий Бичків" Мукачівського загону днями витягли з річки Тиса 26-річного айтівця з Сум, який ледь не загинув, долаючи українсько-румунський кордон. Виявилося, що чоловік заплатив переправникам п'ять тисяч доларів за інформацію про місце перетину кордону та гідрокостюм, однак через стрімку течію і спазм кінцівок не зміг вибратися з води.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.02.2024 14:30