Скріншот з відео

У торговому центрі під Москвою сталась стрілянина: повідомляють про численні жертви (відео)

У п'ятницю ввечері, 22 березня, у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" біля Москви почалася стрілянина. Внаслідок інциденту є багато загиблих і поранених.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

За попередніми даними, кілька осіб відкрили у торговому центрі стрілянину з автоматичної зброї. Згодом очевидці написали, що як мінімум 35 людей постраждали під час інциденту в "Крокус Сіті Хол".

На оприлюднених кадрах видно перші секунди атаки на відвідувачів ТЦ. На відео двоє в масках з автоматичною зброєю розстрілюють натовп. За ними лежать розстріляні люди на вході. Також, за даними очевидців, у "Крокусі" почала руйнуватися покрівля.

Раніше повідомлялось, що 2 березня у місті Карабулак в Інгушетії сталася перестрілка між спецпідрозділом Федеральної служби безпеки та "бойовиками".

Нагадаємо, у Росії набирають обертів протести родичів мобілізованих, попри зусилля Кремля придушити їх та заблокувати можливе розгортання ширшого громадського руху по всій країні напередодні президентських виборів. Американські аналітики вважають, що цензурування і дискредитація владою таких постань підкреслюють відчайдушне прагнення Кремля припинити діяльність рухів, особливо напередодні президентських виборів у Росії в березні 2024 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.03.2024 20:07