Фото: DHA

У Туреччині автобус потрапив у жахливу аварію: багато загиблих та поранених (фото)

У ніч на 16 січня міжміський пасажирський автобус перекинувся на трасі Мерсін-Анталія. Внаслідок аварії дев'ять людей загинули, ще 30 отримали поранення.

Про це повідомляє TRT Haber.

За даними джерела, автобус врізався у загородження на виході з тунелів та перекинувся. На місце дорожньо-транспортної пригоди прибули 112 бригад швидкої медичної допомоги, жандармерії, AFAD та пожежної охорони. Поранених людей доставили до лікарень.

Фото: DHA

Реакція місцевої влади на ДТП

Губернатор Мерсіна Алі Хамза Пехліван, який виїхав на місце події, отримав інформацію від офіційних осіб про аварію і зробив наступну заяву:

"Це справді нещасний випадок, ми всі постраждали. Я бажаю якнайшвидшого одужання пораненим. Як тільки ми отримали звістку про аварію, на місце події прибули наші пошуково-рятувальні та медичні бригади, а також співробітники жандармерії. Після аварії вони провели необхідні дослідження".

Раніше повідомлялось, що 28 грудня у турецькій провінції Сакар'я сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Постраждали двоє українців.

Нагадаємо, 21 грудня водій мікроавтобуса на українській реєстрації їхав з пасажирами у напрямку кордону. Він не встиг вчасно загальмувати та зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі. Один українець загинув, а ще 8 зазнали травм різного ступеня тяжкості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.01.2024 08:05