Місце нападу на українських підлітків у Варшаві. Джерело: польська поліція

У Варшаві виходець з Узбекистану напав із ножем на двох українських підлітків: їх госпіталізовано

У понеділок, 22 липня, в середині дня в одному з парків Варшави молодий чоловік із ножем завдав поранень двом підліткам. Польські медіа пишуть, що постраждалими є українці.

Про це повідомила Wyborcza з посиланням на місцеву поліцію.

Інцидент стався у Брудновському лісі — великому парку у північно-східній частині міста, в районі вулиці Глебоцької та торгового центру. Близько 15:00 поліція отримала повідомлення, що 26-річний чоловік із ножем атакував групу підлітків. Двоє 15-річних хлопців опинилися в лікарні з ножовими пораненнями.

Представник поліції Варшави Каміль Соботка розповів журналістам, що нападника затримали та допитують, на той час його мотиви не були відомі. Він також згадав, що нападник — іноземець.

Неофіційно журналісти Wyborcza дізналися, що нападник — виходець з Узбекистану, на момент подій він був із брендованим наплічником однієї з компаній доставлення їжі.

Постраждалі хлопці — нібито українці, вони отримали поранення рук і живота. В їхній компанії перебували ще двоє однолітків, які не постраждали.

Нагадаємо, що у квітні цього року група осіб у центрі Варшави напали на 58-річного громадянина України та відібрали в нього майже два мільйони злотих. Зловмисники втекли з місця події, залишивши потерпілого пораненим. Інцидент стався, коли чоловік входив у багатоквартирний будинок на вулиці Кошиковій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.07.2024 12:33