Фото: соцмережі

У Воронезькій області РФ детонує склад боєприпасів: росіяни заявили про атаку дронів (відео)

Вночі 24 серпня у Воронезькій області Росії спалахнула пожежа на складі з боєприпасами. Місцеві запевняють, що загоряння відбулося після атаки дронів.

Про це повідомили пропагандистські пабліки.

Зокрема, пожежа сталася в Острозькому районі. Саме там розташований навчальний центр з підготовки молодших спеціалістів автобронетанкової служби Міністерства оборони РФ.

Росіяни запевняють, що вогонь спалахнув на складі з боєприпасами після того, як його нібито атакували безпілотники. Внаслідок загоряння відбулася детонація снарядів.

Водночас губернатор Воронезької області РФ Олександр Гусєв також заявив, що регіон атакували безпілотники, внаслідок чого сталася детонація вибухонебезпечних об'єктів. Проте, що саме детонує російський посадовець не уточнив.

"Черговими силами ППО і засобами РЕБ у Воронезькій області знищено і подавлено ще кілька БпЛА. Внаслідок падіння фрагментів почалася пожежа, що спричинила детонацію вибухонебезпечних об'єктів. Нових постраждалих, а також пошкоджень цивільних будівель наразі не виявлено", — зазначив Гусєв.

Нагадаємо, 22 серпня стало відомо, що в російському порту "Кавказ" затонув пором із цистернами, який напередодні зазнав атаки. Попередньо, на поромі в момент удару перебувало 30 цистерн із паливом. 

23 серпня Речник Військово-Морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук офіційно підтвердив знищення російського порома "Конро Трейдер" у порту "Кавказ" Краснодарського краю.

Зауважимо, 23 липня українські військовослужбовці теж завдали удару по російському порту "Кавказ" у Краснодарському краї Росії. Уражено важливий для окупантів пором.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 24.08.2024 07:07