Масі Найєм. Фото: "Вікіпедія"

У всіх кімнатах вибило шибки: квартира адвоката та військового Масі Найєма постраждала через ракетний обстріл (фото)

Російський ракетний обстріл, що відбувся вранці 23 січня, мав наслідки й для українського адвоката та військовослужбовця Збройних сил України Масі Найєма. В його квартирі внаслідок вибуху вилетіли шибки, сам військовий не постраждав.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"В моїй квартирі вилетіли шибки. Там собака залишився, поки мене немає. Це дуже дивний приліт поруч з домом. Бо такого ніколи не було, щоб прилітало туди. Треба гуртуватись. Ми ще дуже далекі від перемоги. Але і від поразки теж. Бережіть себе. Пишіть як ви?" написав Найєм.

У коментарях люди поцікавилися, як зараз почувається собака Бармалей, та адвокат відповів, що той дуже наляканий.

"Підло було лякати його поки я не поруч. Дякую вам за турботу", написав військовий.

Пізніше Найєм зробив новий допис у соцмережі, в якому зазначив, що у його машини пробило люк, і пообіцяв помститися окупантам.

"В моєї машини люк пробило. У всіх кімнатах вибило шибки. Добре, що всі наші живі й не поранились. Співчуття тим, в кого гірше. Ми їх вбʼємо. Це буде наше хобі тепер. Дякую за підтримку. Злості вистачить на перемогу", наголосив адвокат.

Додамо, що за попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ у вівторок, 23 січня, одна жінка загинула. Крім того, є поранені, серед них — 13-річний хлопець. В одній із квартир будинку виявили нездетоновану бойову частину ракети.

Нагадаємо, 23 січня окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Повітряні сили знищили 21 ворожу ракету. За інформацією головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, всього зафіксовано 41 засіб повітряного нападу противника. Більшість ракет тих типів, що атакують за балістичною траєкторією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 11:07