Фото: ілюстративне Джерело: pixabay

У Запоріжжі та Дніпрі прогриміли вибухи під час повітряної тривоги

У суботу, 20 квітня, у Дніпрі та Запоріжжі прогриміли вибухи. У цих областях було оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомляє "Суспільне", а також очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров у Telegram-каналі.

"Вибух у Запоріжжі", — розповів Федоров.

Також вдруге за день вибухи прогриміли й в Дніпрі.

"У Дніпрі вдруге чутно звуки вибухів", — йдеться у повідомленні "Суспільне".

Варто зазначити, що перед вибухами Повітряні сили попереджали про Загрозу застосування балістичного озброєння в областях, де була оголошена повітряна тривога.

Станом на 12:38 мапа повітряних тривог має такий вигляд:

Повітряна тривога 20 квітня

Мапа: alerts.in.ua

Нагадаємо, в суботу вранці, 20 квітня, в Одесі прогримів вибух. Перед цим у регіоні було оголошено про загрозу ракетної атаки.

Раніше повідомлялось, що вночі 20 квітня у Запоріжжі було гучно: у місті під час повітряної тривоги пролунав вибух. У низці областей оголошували ракетну небезпеку. Близько о пів на п'яту ранку в командуванні Повітряних сил ЗСУ заявили про фіксацію активності ворожої тактичної авіації на північно-східному та східному напрямках. Військові попередили про загрозу застосування противником авіаційних засобів ураження. Вже о 04:52 у Повітряних силах заявили, що була помічена ворожа керована авіаційна ракета, імовірно Х-59, яка летіла у напрямку Полтавської області. Згодом військові уточнили, що ця ракета змінила курс на Дніпро.

Також у ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено російський розвідувальний БпЛА. У Миколаївському районі 19 квітня о 13:03, 13:05, 14:17 та 20 квітня о 06:21 ворог завдав артилерійських обстрілів по території Куцурубської громади.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.04.2024 12:42