Фото: Нацполіція

У Запорізькій області водій збив військового та залишив його помирати на узбіччі (фото)

Ввечері 12 липня у Запорізькій області водій збив військовослужбовця та залишив його помирати на узбіччі. Пошуки водія-втікача тривають.

Про це повідомила поліція Запорізької області.

За інформацією правоохоронців, близько 21:35 на вулиці Богдана Хмельницького в населеному пункті Комишуваха невідомий водій автомобіля Toyota Hilux скоїв наїзд на військовослужбовця, коли той йшов узбіччям дороги.

Водій з місця події втік, не надавши жодної допомоги військовому. Від отриманих травм пішохід помер на місці. 

На Запоріжжі водій збив військового та втік з місця ДТП

Фото: Нацполіція

Поліцейські наразі розшукують автомобіль. Автівка має характерні механічні пошкодження, зокрема відсутній передній бампер та пошкоджене ліве бокове дзеркало.

"Закликаємо всіх, хто міг бути свідком події або може надати будь-яку інформацію про місцеперебування автомобіля Toyota Hilux темного кольору з пошкодженнями, повідомити за номером: +38(061)-434-19-16 або 102. Важлива будь-яка інформація, яка допоможе знайти винуватця та притягнути його до відповідальності за вчинений злочин", — наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, у Вінницькій області автівка на швидкості злетіла у кювет та врізалася в дерево. Постраждали п'ятеро людей.

Також 3 липня прес-служба Національної поліції України повідомляла, що у місті Білгород-Дністровський Одеської області судитимуть 26-річного чоловіка, який п'яним сів за кермо чужого авто та на смерть збив пішохода. Обвинуваченому загрожує до 12 років в'язниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.07.2024 20:36