Фото: Офіс президента

У Зеленського розповіли, скільки окупантів перебувають на території України

Зараз чисельність російських військ в Україні втричі більша, ніж на початку повномасштабного вторгнення. Проте, попри це, українські захисники відвоювали вже близько 50% раніше окупованих територій.

Про це заявив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак під час зустрічі з радниками лідерів США, Великої Британії, Німеччини та Франції у Вашингтоні, передає сайт ОП.

Зазначається, що сторони обговорили ситуацію на полі бою. 

"Українська армія відвоювала вже близько 50% раніше окупованих територій, проте сьогодні чисельність російського угруповання в Україні втричі більша, ніж на початку агресії, тож наша країна потребує збереження міжнародної підтримки", — сказав керівник Офісу президента.

Також Андрій Єрмак подякував співрозмовникам за участь у засіданнях радників із питань національної безпеки та політичних радників на Мальті, в Джидді й Копенгагені. Своєю чергою партнери запевнили, що підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде потрібно заради досягнення справедливого миру.

Нагадаємо, Міністерство оборони Великої Британії, посилаючись на дані розвідки, нагадало, що до 15% російських солдатів в Україні вживають наркотики, зокрема, амфетаміни та канабіс. Їх легко отримати навіть на передовій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.11.2023 20:57